luni, 17 mai 2010

Vremuri grele ..

 Romani 1:29-31: ,, Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sînt şoptitori, bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, fără pricepere, călcători de cuvînt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă. "

2 Timotei 3:1-5: ,, Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea."





Nu-i asa ca seamana foarte bine cu vremurile pe care le traim acum? Poate numai eu ma simt coplesita de rautatea din jur, dar ma indoiesc ca este asa. Traim vremuri grele, acum se da adevarata batalie pentru credinta, neprihanire, indelunga rabdare si iertare. Acum sa dau batalii puternice pentru sufletele oamenilor. Eu una stiu ca imi este mai dificil ca oricand sa cred, sa ma pastrez curata, sa am indeluga rabdare si sa dau dovada de iertare deplina. Un lucru stiu sigur: mult nu mai este, asa ca voi continua sa lupt, nu vreau sa ma dau batuta, vreau sa ajung Acasa, la Domnul meu si vreau sa iau pe cat mai multi cu mine.

Intr-o zi, toate lacrimile de aici vor fi sterse si vor fi inlocuite cu o bucurie cat sa incapa intr-o eternitate .. o eternitate cu Dumnezeu, Domnul si Mantuitorul meu. Indemnul meu pentru noi toti: Sa nu ne dam batuti, sa continuam sa luptam si sa facem cinste lui Dumnezeu prin tot ce suntem noi. 

Cata, 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu